Adres : Oosthelling Kursaal 6, 8400 Oostende (kaart openen)

Kunsthuis Artine, onze tentoonstellingsruimte, ligt centraal te Oostende, vlak naast de Kursaal, op 50 meter van het strand. Kunsthuis Artine, 40 vierkante meter groot, volledig ingericht met ophangsystemen en verlichting, kan ter beschikking gesteld worden aan de professionele kunstschilder, keramieker of beeldhouwer. De combinatie van meerdere kunstdisciplines kan uiteraard ook en geeft een meerwaarde aan uw tentoonstelling. Eveneens staat een leuke studio ter beschikking, zodat je er meteen een beetje vakantie kan nemen.       Bent u keramieker of beeldhouwer, en wil je graag samenwerken met een kunstschilder, dan kunnen wijzelf een interessant voorstel uitwerken om samen een boeiende tentoonstelling op te zetten. Wacht niet te lang, vraag vrijblijvend prijs en laat ons weten welke periode jouw voorkeur geniet.    Met vriendelijke groeten,   Tine Lievens

Vaste tentoonstelling in kunsthuis Artine : 3 oktober 2020 - 25 april 2021

Wekelijks open o zaterdag (14-18 uur)     o zondag (11-18 uur).

Tijdens krokusverlof

13 - 21 februari : dagelijks open

Ook kunnen alle kunstwerken online besteld en na afspraak afgehaald of thuis

geleverd worden.

De beschikbare werken kan je ook vinden op : 

Catalogus Kunsthuis Artine

Je kan bijkomende info opvragen voor een werk dat je interesseert via mail naar tine.lievens@skynet.be of telefonisch via 0032 - 497 / 42.90.30  Tip : door rechts te klikken op een foto van de catalogus kan je het linkadres kopiëren naar je mail.

Werk van diverse kunstenaars : schilderijen Tine Lievens en keramiek Lut Brackx, Lieven Demunter, 

Sjer Jacobs, Blayne Knox, Maarten Leyn, Roger Leyn, Petra Vandekerckhove, Frank Vanhooren en

schoon schroot van Jan Verschueren.

Zomerperiode 2021 - wisselende tentoonstellingen

Verhuring kunsthuis

Het kunsthuis wordt voor kunstenaars ter beschikking gesteld voor één of twee weken of per maand en dit gedurende de maanden mei tem september. Je kan nu reeds een periode vastleggen voor 2021 in mei, juni, juli, augustus en september. Voor meer info : neem contact op via tine.lievens@skynet.be. Het is de bedoeling een forum te bieden aan kunstenaars en er wisselende tentoonstellingen te brengen. De kunstenaar is telkens zelf aanwezig op de wisselende tentoonstellingen .